Contactcenter

 

Haal meer uit uw klantcontact
met de DialoogBox

 

Optimale samenwerking tussen selfservice en persoonlijk contact met medewerkers!

Alle communicatie in één inbox

Universele inbox

Vanuit de DialoogBox bekijkt en beantwoordt u elke vraag. Het maakt niet meer uit via welk communicatiekanaal de klantvraag binnenkomt. De klant is vrij in de keuze contact op te nemen via Chat, E-mail, “bel me terug”, feedback formulieren, Twitter of Facebook-berichten. Volg uw klant in verschillende kanalen, maar altijd in hetzelfde (hybride) ticket.

Functies voor optimaal klantcontact

USP ContactBoxPlus

Digitale Assistent voor medewerkers

De rechterhand van uw medewerker

Alle relevante informatie en begeleiding op
één scherm

De Digitale Assistent begeleidt uw medewerkers met:

 • beslisbomen
 • nieuwsberichten
 • managen van feedback
 • business rules
 • advies en verkoop suggesties (Cross & Up sell)

Voordelen voor uw organisatie:

 • besparing op opleidingskosten;
 • verbetering van de klanttevredenheid;
 • verbeteringen in klantprocessen.

Medewerkers worden pro-actieve adviseurs

Jie resultsOnze innovatieve oplossing stimuleert het leren van klantcontacten. Medewerkers worden betrokken bij het verbeteren van het klantcontact waarin merkbeleving en/of imago een centrale rol speelt.

Het principe dat wij hierbij hanteren is JIE. Het nieuwe denken op het gebied van klantcontact.

JIE is het Chinese woord voor connect en staat ook voor de afkorting Joint Instant messaging with Human Expertise. Met deze methode gaat digitale assistentie beter aansluiten op de service bijdrage van medewerkers en vice versa. Digitale assistentie (virtuele assistentie of bot) als onderdeel van de customerservice resulteert in multichannel dialoogmanagement. Dit is de oplossing voor alle klantvragen.

Functies

 

Tijdens het contact met de klant

U wilt uw klant optimaal van dienst zijn. Uw medewerkers spelen hierin een belangrijke rol. Met de Digitale Assistent hebben uw medewerkers altijd de juiste kennis binnen handbereik. Deze kennis kan worden aangevuld met advies en verkoop suggesties (Cross & Up sell). De ondersteuning is interactief en kent vele mogelijkheden, w.o. aanbieden van beslisbomen, managen van feedback en het instellen van business rules. Is er nieuws dan worden uw medewerkers hierop geattendeerd.

DA medewerker contactregistratie

Focus op klantcontact

Klantcontact is dynamisch en de informatie die u verstrekt moet altijd actueel zijn. Met ons systeem kunnen uw medewerkers snel alle informatie toevoegen en actualiseren. Uw medewerkers kunnen actief samenwerken denk hierbij aan achterlaten van feedback, vastleggen van gespreksnotities en/of de aanleiding van het klantcontact (logging). De kennismanagers gebruiken deze waardevolle informatie voor het optimaliseren van uw klantcontact.

Kennismanagement

Met ons uitgebreide kennismanagement systeem kunt u al uw multichannel-QA’s managen. Met functionaliteiten die het gebruik vereenvoudigen zoals zoeksuggesties, aanvullen van zoekopdrachten, synoniemen, metatekst, contentrelaties, bijlagen, werkinstructies en adviesfuncties (bijv. ondersteuning klantprogramma). Uitnodigend image020vraag- en antwoordsysteem. Interactie aangaan gaat op een simpele manier, door het maken van beslisbomen. Uw kennismanagers houden het overzicht, waardoor geen stap te veel wordt gezet.

Geavanceerd en supersnel zoeken

Ons zoeksysteem werkt supersnel, het antwoord is binnen enkele tienden van een seconde gevonden. Daarnaast is het zelflerend, door zoekvragen te koppelen aan antwoorden, o.b.v. uw eigen instellingen of gedrag van uw bezoekers.

Integratie

De DialoogBox is een SaaS-product en werkt moeiteloos samenwerken met uw (contactcenter)software. Bent u geïnteresseerd in nieuwe innovatieve multichannel contactsoftware, dan informeren wij u graag over onze DialoogBox.

Wij helpen u graag!

Vanuit het “waarom” van het contact. Sneller antwoord op vragen. Met onze specialistische kennis zijn wij in staat uw klantcontact verder te optimaliseren. Realiseer samen met ons:

 • het verlagen van de klantcontactkosten;
 • het verlagen van de contactdruk in uw contactcenter;
 • het verhogen van de (self)service op uw website;
 • het verkorten van de opleidingsduur van uw contactcenteragent;
 • efficiënt kennismanagement w.o. juiste antwoorden voor alle kanalen en talen;
 • het verbeteren van de kwaliteit van de beantwoording.

Vraag naar een vrijblijvende demo!