• Lage Traan 4G 9351CL Leek
 • Email info@qamanagers.nl
 • Phone +3185 88 88 799

Multichannel Kennisbank

Alle kennis in eén systeem

 • Professioneel managen van kennis

  De Digitale Assistent is onderdeel van een interactieve kennisbank die de kennis in uw organisatie beschikbaar stelt aan uw website bezoekers en / of medewerkers. In alle kanalen en in alle talen.

 • Connectie

  De Digitale Assistent sluit naadloos aan op veel gebruikte Content Management Systemen (CMS). U kunt hierdoor alle kanalen vanuit één bron beheren.

 • Geavanceerde kennismanagement functies

  Uw medewerkers kunnen met ons systeem snel de kennis die nodig is voor het juiste antwoord managen. Naar alle kanalen, in alle talen en voor verschillende doelgroepen. De kennis wordt hiermee optimaal gedistribueerd en gemanaged. Ons systeem ondersteunt functies zoals synoniemen, metatekst, contentrelaties, bijlagen, adviesfuncties (bijv. ondersteuning klantprogramma), het toekennen van rechten per gebruiker en eigen gebruikersinstellingen. Wij bieden dit allemaal standaard!

Direct de juiste inhoud in alle kanalen en talen

Communiceer effectief met al je doelgroepen, in één handeling.

Mulitchannel kennisbank

Functies

Vanuit de Digitale Assistent voor Medewerkers kan de contentmanager snel en eenvoudig de vragen en antwoorden bewerken. De geavanceerde bewerkingsfuncties zijn beschikbaar in de kennisbank.

De contentmanager kan bepalen of het antwoord via het zoeksysteem gevonden kan worden.
Voorbeeld: Antwoorden die als onderdeel zijn opgenomen in een beslisbomen worden dan niet getoond.
Bijvoorbeeld in de beslisboom "Kom ik in aanmerking voor ....."

Standaard geeft de kennisbank een overzicht van eerder gemaakte versies van het antwoord. U kunt de versies met elkaar vergelijken en bepalen welke versie live gezet moet worden.

In de kennisbank bepaalt u precies welke rechten uw contentmedewerker krijgt.

U kunt eigen velden opnemen bij het antwoord. Dit heeft als voordeel dat u kenmerken en informatie kunt vastleggen bij het antwoord.
Voorbeelden: vastleggen van notities of rapportage labels.
Het invullen kunt u indien gewenst verplicht stellen.

De kennisbank ondersteunt meerdere integratie mogelijkheden. Standaard leveren wij een frontend integratie en via maatwerk leveren wij u een backend integratie.

De kennisbank kent vele functies. Graag vertellen wij u meer hierover in een persoonlijk gesprek.