Over ons

jie principles

Wie is QAmanagers

Bij QAmanagers werken jong talent en ervaren krachten samen enthousiast aan innovatieve oplossingen voor optimaal klantcontact. Ons team heeft veel ervaring met bedrijven en organisaties in verschillende sectoren w.o.: overheidsinstanties, e-commerce, verzekeraars en (zakelijke) dienstverleners. Specifiek voor kleine en middelgrote organisaties heeft QAmanagers het product 123klantcontact.nl.

Onze focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe diensten om uw klantcontacten optimaal en succesvol af te handelen. Met een samenspel van “Joint Instant messaging with Human Expertise”.

Wij zijn expert op het gebied van klantcontact ondersteuning aan webbezoekers en contactcenteragents. Wij bieden betrouwbare en innovatieve producten en diensten om uw contact- en dialoogmanagement optimaal te ondersteunen.

QAmanagers kan u tevens helpen bij het in kaart brengen en optimaliseren van klantvragen (QA’s).

Jie principles multi color

Partnerschap

Wij hebben bewust gekozen voor een samenwerking met Customer Touch vanwege de gedeelde visie op het klantcontact. Met de “Custainer” creëert Customer Touch een volledig uitgerust klantenservice-lab waarin medewerkers worden getraind te leren van het klantcontact en deze te verbeteren, waarbij merkbeleving een centrale rol speelt.

“A tailor-made branded environment, and fully equipped customer service lab for controlled, and high- end experiments in customer service”

“To align the voice of the customer with the voice of the brand.”

Zie voor meer informatie http://customertouch.nl

Klanten

Wij hebben klanten in de volgende branches:

  • Overheidsinstanties
  • E-commerce
  • Verzekeraars

Contactgegevens:

Telefoon: 085 – 88 88 799
Telefoon: 06 – 53 365 465
Bezoekadres: Lage Traan 4G, 9351 VL LEEK
e-mail naar contact@qamanagers.nl

Of maak gebruik van onderstaand formulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht