Documenten (PDF) interactief en digitaal toegankelijk

De Digitale Assistent maakt een PDF-document interactief en website (HTML) toegankelijk! Tabellen en andere opmaak worden 1 op 1 perfect omgezet. Je kunt in de handleiding of het document je vraag stellen en de Digitale Assistent geeft meteen het juiste antwoord.

Thumb

24*7 vragen beantwoorden

Heb je een handleiding (PDF) of document dan kan de Digitale Assistent je direct helpen. Alle inhoud en kennis in je handleiding is beschikbaar via de Digitale Assistent. Heb je een vraag dan krijg je direct het juiste antwoord.

Altijd up-to-date

Op elk gewenst moment kun je een document aanpassen, nieuwe vragen beantwoorden en bestaande antwoorden wijzigen. De gebruiker ziet altijd automatisch de nieuwste versie!

(PDF) documenten online beschikbaar

Bij het gebruik van de Digitale Assistent is downloaden van het (PDF) document niet meer nodig. Je document of de handleiding wordt een (HTML) webpagina!

Thumb

Samenwerken en kennisdelen

Virtueel samenwerken wordt een stuk makkelijker. Kennis is direct toegankelijk. Met feedback, nieuwe antwoorden, gebruikers statistieken etc. verbeter je continue de kennis

Thuiswerken proof

De Digitale Assistent is een SaaS product in een open - of besloten (netwerk)omgeving. Per gebruiker kun je bepalen welke documenten zichtbaar zijn.

Powered by QAmanagers

Je kunt de Digitale Assistent uitbreiden met de volgende modules:
- contactregistratie en -historie
- terugbelverzoek
- nieuwsberichten
- chatten of e-mailen

Digitale Assistent demo

Klik op de button voor demonstratie: Hoe werkt de espressomachine?

Smart Assist demo

Transformeer (PDF) documenten in actieve informatie

- Altijd de nieuwste versie
- Vragen direct beantwoorden in het document
- Inzicht in het gebruik van de documenten

De Digitale Assistent is je 'virtuele collega' die jou helpt! Of je nu thuis werkt of op kantoor, je vragen worden geautomatiseerd beantwoord. Ontbreekt er een antwoord, dan kan de contentmanager dit direct toevoegen!

Assisteren in documenten 95%
Documenten worden actief en digitaal toegankelijk 100%
Tabellen en andere opmaak in PDF, 1 op 1 converteren 90%

Vragen en antwoorden

Smart Assist is een SaaS oplossing. Dit betekent dat de software als een online dienst (in de cloud) wordt aangeboden. Volledig toegankelijk via het eigen netwerk, maar ook publiekelijk toegankelijk.

Dit kun je per gebruiker bepalen. Het kan ook op afdelingsniveau, vestiging of functiegroep bepaald worden.

Je kunt in het document zoeken naar woorden of zinnen. Smart Assist maakt gebruik van haar eigen geavanceerde zoektechnologie.

Extra toelichting bij een voorbeeldfactuur of assisteren bij het invullen van een webformulier. De klant krijgt assistentie zonder de webpagina of webformulier te verlaten!

• Vanuit een specifieke plaats in het document direct linken naar een antwoord in smart-assist
• Vanuit Smart Assist direct linken naar een specifieke plaats, hoofdstuk of pagina in het document