• Lage Traan 4G 9351CL Leek
 • Email info@qamanagers.nl
 • Phone +3185 88 88 799

Digitale Assistent Op Uw Website

Met één klik “Kan ik helpen?”

 • Optimaal van dienst zijn

  Het juiste antwoord! Op iedere webpagina, afgestemd op het navigatiegedrag en / of de bezoekersgegevens. Met gebruik van beslisbomen en business rules, reageert u op de juiste manier.

 • Focus op klantcontact

  Klantcontact is dynamisch en de informatie die u verstrekt moet altijd actueel zijn. Met ons systeem kunnen uw medewerkers snel alle informatie toevoegen en actualiseren.

 • Geavanceerd en supersnel zoeken

  Ons zoeksysteem werkt supersnel, het antwoord is binnen enkele tienden van een seconde gevonden. Tijdens een zoekopdracht worden relevante suggesties aangeboden. Het systeem is zelflerend en kan zoekvragen koppelen aan antwoorden, o.b.v. businessrules of navigatiegedrag van uw bezoekers met. Hierbij gebruiken wij Artificiële Intelligentie.

Functies

Het maakt niet uit voor welke doelgroep of welke taal. De Digitale Assistent assisteert 24/7 op uw website. Supersnel en op het juiste moment het goede antwoord.

Voorbeeld 1: Klant heeft aangegeven dat de woonplaats Groningen is. De Digitale Assistent houdt hiermee rekening bij het beantwoorden van alle vragen!
Voorbeeld 2: Klant zit op de webpagina "kwijtschelding". De Digitale Assistent laat alvast de meest relevante antwoorden zien, voordat de klant een vraag stelt.

Extra toelichting bij een voorbeeld factuur of assisteren bij het invullen van een webformulier. De klant blijft op de webpagina!

Chat, e-mail of “bel me terug” zijn extra functies die u aan de Digitale Assistent kunt toevoegen. Voordat het contact begint kunt u de benodigde gegevens alvast aan de klant vragen. Dit professionaliseert het gesprek en vermindert (gespreks)tijd.

De Digitale Assistent op uw website kent vele functies. Graag vertellen wij u meer hierover in een persoonlijk gesprek.